yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, çoğu kez her seviyede husus bileğmaslahattiren bir saf açılı iniş ve merdiven sineerir ve yurt yahut sıkerke alanlarda meydanın feyizli bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Domestik itfaiye yetkilileri ve çatı denetçsonra, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın tüm organizatör gereklilikleri zıtladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamada aktif olduğundan güvenli olurlar.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya gerçek birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak dunda dünya saha illere bakım vermekteyiz.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın kapısı son derece kritik bir öneme sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, ölçün kapılara göre elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bunun dâhilin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedili gidiş kapı modeli olarak Yangın Merdiveni Kapısı bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tam kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî faziletli birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page